Gästlägenhet

Brf Ringen har en extra lägenhet på Bohusgatan 55, n.b. som kan hyras av föreningsmedlemmar för gäster som vill övernatta. Observera att det endast är föreningsmedlemmar som kan boka gästlägenheten, inte gästerna som ska bo där.

Lägenheten har två rum, toalett och dusch samt ett pentry. Det finns två sängar och två extrasängar i sovrummet samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Madrasser, kuddar och täcken finns för sex bäddar. I pentryt finns kylskåp, två kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare och enklare köksutrustning.

Lägenheten renoverades under 2017 och har ett nytt dusch- och WC-rum  samt pentry.

Bokningsläget

Här kan du se bokningsläget. Bokning sker per mail, se information nedan.

Rött i kalendern nedan innebär att det är bokat från kl 12 den dagen till kl 12 dagen efter.

MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Lägenheten kan tas i anspråk från kl 12 och lämnas kl 12 dagen efter, kalendern visar vilka nätter som är bokade. Observera att kalendern uppdateras ett par gånger i veckan så lägenheten kan vara bokad fast det ser ledigt ut här på hemsidan

Följande gäller vid bokning och utnyttjande av lägenheten:

1. Gå in på www.brf-ringen.se och klicka på gästlägenheten/bokningsläge. Där ser du vilka nätter som redan är bokade. Lägenheten disponeras från kl. 12.00 ankomstdagen till kl. 12.00 avresedagen.

Gästlägenheten hyrs ut högst sju nätter/en vecka i sträck och du får samtidigt ha högst två kommande bokningar.

2. Bokning görs hos via mail: boka@brf-ringen.se

3. Hyresgäster i Brf Ringen betalar 500 kronor/dygn, hyresgäster i våra två grannföreningar betalar  650 kronor/dygn. Avbokning senare än en vecka före ankomstdagen debiteras med 100 kronor/bokat dygn.

4. Hyresgästen tar med egna sängkläder, handdukar och diskhandduk.

5. Efter hyresperioden är det hyresgästen som ansvarar för att lägenheten städas, husgeråd diskas och att lägenheten är möblerad som den var vid ankomst. Städprylar finns i lägenheten. Utebliven eller dålig städning debiteras hyresgästen med 500 kronor.

6. Kuvert med nycklar och instruktioner för betalning lämnas i hyresgästens brevlåda senast samma morgon då hyresperioden börjar. Nycklarna återlämnas av hyresgästen senast kl.12 avresedagen.

7. Betalning av gästlägenheten sker senast den dagen du/ni lämnar lägenheten och sätts in på Brf Ringens plusgirokonto 83 30 12-8. Kontonummer och instruktioner medföljer även kuvertet med nycklarna.

8. Rökning är inte tillåten i gästlägenheten. Inte heller pälsdjur som exempelvis hundar och katter eller annat som kan vara allergiframkallande.

9. Kostnad för eventuellt borttappad nyckel, liksom i förekommande fall ny låscylinder debiteras hyresgästen.